De Magie van Varanasi – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar De Magie van Varanasi in India boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: f04f2dcd6768 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar India met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar De Magie van Varanasi in India.

Wilt u meer informatie over India of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar De Magie van Varanasi.

Tijdens een boottocht in de ochtendglorie zul je onder de indruk zijn van alle religieuze rituelen die hier al eeuwen lang het leven bepalen en zul je betoverd raken door de magie van India. Je maakt een excursie naar Sarnath, een belangrijke boeddhistische pelgrimsplaats en bent dezelfde dag nog getuige van een bijzondere ceremonie aan de ghats, waarbij honderden mensen de heilige Ganges eren.

 

Specificaties: De Magie van Varanasi – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart