De Kloosters en Himalaya van Ladakh – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar De Kloosters en Himalaya van Ladakh in India boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 8edc7dedccd0 Categorie: Tags: , , ,

Een heerlijke vakantie naar India met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar De Kloosters en Himalaya van Ladakh in India.

Wilt u meer informatie over India of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar De Kloosters en Himalaya van Ladakh.

Inclusief vluchten. Tijdens deze indrukwekkende rondreis ontdek je de enorme diversiteit van India. Je bezoekt o.a. Jaipur, Agra & de heilige Sikh stad Amritsar. Maar ook Dharamsala, woonplaats van Dalai Lama en het schitterende Ladakh omringt door de Himalaya.

 

Specificaties: De Kloosters en Himalaya van Ladakh – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart