De Diamanten van Namibië en Zuid-Afrika – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar De Diamanten van Namibië en Zuid-Afrika in Zuid Afrika boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

Een heerlijke vakantie naar Zuid Afrika met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar De Diamanten van Namibië en Zuid-Afrika in Zuid Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar De Diamanten van Namibië en Zuid-Afrika.

Ontdek de ongekende schoonheid van Namibië en Zuid-Afrika. Je komt met deze rondreis o.a. langs het Waterberg Plateau, Damaraland, Etosha, Swakopmund, Sossusvlei, Fish River Canyon, de Kalahari, Augrabies Falls, Lamberts Bay en Kaapstad.

 

Specificaties: De Diamanten van Namibië en Zuid-Afrika – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart