Costa Rica – Vogelreis

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Costa Rica – Vogelreis is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. vogelreis met verblijf in hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

3,080.00

SKU: 45c10b84736d Categorieën: , Tags: , ,

Boek nu online uw vakantie naar Costa Rica – Vogelreis in Costa Rica. Een heerlijke vakantie naar Costa Rica met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Costa Rica – Vogelreis word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.9. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Costa Rica – Vogelreis met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Costa Rica – Vogelreis

Of je nu een ‘casual birder’ of een fervente ‘twitcher’ bent: het aanzien van kleurrijke toekans, de sierlijke quetzal en de schichtige flitsen van kolibries zullen je niet onbewogen laten. Met deze vogelreis ontdek je de enorme biodiversiteit die Costa Rica bezit, mede dankzij het goede beheer van nationale parken. De reis voert ons van de vochtige regenwoudvegetatie van de Caraïbische laaglanden tot aan de dorre weilanden en savannes van het Guanacaste gebied. Je bezoekt verder de Ramsar-site Parque Nacional Palo Verde, het Parque Nacional Carara en het La Selva biologisch station. Na deze reis kijk je terug op een onvergetelijke natuurervaring! Naast de vele vogels geniet je van apen, kleurrijke kikkers, neusbeertjes, bromelia’s, azuurblauwe Morpho-vlinders, parasolmieren, leguanen maar ook boomvarens en ondoordringbare bamboebossen.  De in Costa Rica woonachtige Belgische bioloog en vogelexpert Pieter Westra begeleidt deze SNP-vogelreis al jaren.  

Wilt u meer informatie over Costa Rica of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Costa Rica? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Costa Rica – Vogelreis

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart