Aanbieding!

Comfort Royal in Vakantiepark Callassande

25.00

Vakantiepark Callassande Comfort Royal is nu eenvoudig online te boeken met Roompot tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar Comfort Royal in Nederland

Artikelnummer: 558165 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar Vakantiepark Callassande in de Kampeerplaats Comfort Royal in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met Roompot is een echte aanrader en nu makkelijk en snel online te boeken.  Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Comfort Royal met Roompot via bijgaande button.

Omschrijving Comfort Royal

Comfort kampeerplaats van ca. 90m². Deze plaats heeft een eigen water aan- en afvoer, en 10 ampère stroom. De comfortplaats is geschikt voor caravans, campers, tenten en vouwwagens met een maximale lengte van 7 meter. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Holland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Prijs Vanaf

Aantal Personen