Comfort Camper in Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee Comfort Camper is nu eenvoudig online te boeken met Roompot tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar Comfort Camper in Nederland

Artikelnummer: 551832 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar Kustpark Egmond aan Zee in de Kampeerplaats Comfort Camper in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met Roompot is een echte aanrader en nu makkelijk en snel online te boeken.  Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Comfort Camper met Roompot via bijgaande button.

Omschrijving Comfort Camper

Comfort camperplaats van ong. 50-60 m² met stroomaansluiting 10 ampère en kabeltv-aansluiting. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Holland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Personen