Blue Lagoon per catamaran (noordkust) – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Blue Lagoon per catamaran (noordkust) in Mauritius boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: b0a471b048be Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Mauritius met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Blue Lagoon per catamaran (noordkust) in Mauritius.

Wilt u meer informatie over Mauritius of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Blue Lagoon per catamaran (noordkust).

Een van de mooiste excursie om Mauritius te ontdekken is per catamaran de ultra blauw lagunes te ontdekken. Te snorkelen tussen felgekleurde tropische vissen en de verfrissende oceaan bries op uw huid te voelen en te zonnen op een onbewoond eilandje. Tijdens deze dag excursie wordt u bij uw hotel opgehaald en is een goed verzorgde lunch inbegrepen.

 

Specificaties: Blue Lagoon per catamaran (noordkust) – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart