Bali, Gili en Lombok – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Bali, Gili en Lombok in Indonesië boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 4ef09e53304d Categorie: Tags: , , ,

Een heerlijke vakantie naar Indonesië met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Bali, Gili en Lombok in Indonesië.

Wilt u meer informatie over Indonesië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Bali, Gili en Lombok.

Inclusief vluchten. Ontdek 3 verschillende eilanden binnen Indonesië. De overnachtingen en transfers worden door ons geregeld, de rest is geheel aan jou! Je start de reis aan het schilderachtige strand van Legian, op het godeneiland Bali. Vervolgens vertrek je per boot naar het voor de noordwestkust van Lombok gelegen Gili Trawangan, gevolgd door een verblijf in de badplaats Senggigi op Lombok.

 

Specificaties: Bali, Gili en Lombok – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart