Backwaters en strand van Kerala – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Backwaters en strand van Kerala in India boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: dfc01a655060 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar India met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Backwaters en strand van Kerala in India.

Wilt u meer informatie over India of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Backwaters en strand van Kerala.

Tijdens deze 4-daagse privé tour ervaar je de geluiden van de tropische backwaters van Kerala, terwijl je per traditionele houseboat tussen de kanalen, rijstvelden en palmbomen vaart. Je ziet hoe de mensen in de dorpjes aan het water wonen en werken, terwijl ze de vaat en de was doen aan de oevers. Je eindig je tour aan een wit strand met palmbomen voor 2 nachten.

 

Specificaties: Backwaters en strand van Kerala – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart