Bab al Shams Desert Resort – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Bab al Shams Desert Resort in Dubai / Emiraten boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 74a798e23805 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Dubai / Emiraten met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Bab al Shams Desert Resort in Dubai / Emiraten.

Wilt u meer informatie over Dubai / Emiraten of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Bab al Shams Desert Resort.

Het Bab al Shams Desert Resort lijkt regelrecht uit het sprookje van 1001 nachten gekomen te zijn. Dit deluxe resort in de vorm van een Arabisch fort is volledig in harmonie met de omringende woestijn en qua decoratie ziet u overal de sfeervolle Arabische accenten terugkomen. Het resort bestaat uit laagbouw welke opgetrokken is in dezelfde zandkleuren als de omringende duinen. Het resort lijkt dus bijna weg te smelten tegen deze idyllische achtergrond.

 

Specificaties: Bab al Shams Desert Resort – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart