Armenië – wandelvakantie

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Armenië – wandelvakantie is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs hotels en guesthouse met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,178.00

SKU: 0d792bb93fcd Categorie: Tags: , ,

Boek nu online uw vakantie naar Armenië – wandelvakantie in Armenië. Een heerlijke vakantie naar Armenië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Armenië – wandelvakantie word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Armenië – wandelvakantie met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Armenië – wandelvakantie

Armenië is een klein land met een grote variatie aan landschappen: een groene hoogvlakte waar jonge en oude vulkanen uit oprijzen, ingesneden door diepe kloven en valleien. Overal vind je eeuwenoude kloosters, kerken en forten. Het voorjaar hult de grasvlaktes en de bossen in een oogverblindende bloemenpracht. Het hooggelegen Sevanmeer maakt de landschappelijke afwisseling compleet. Een ideale wandelbestemming dus, maar wandelaars vind je er nauwelijks! Met SNP kun je er nu een zeer afwisselende individuele wandelvakantie beleven. Nauwkeurige routebeschrijvingen en GPS-tracks helpen je je route door het land te vinden, terwijl je chauffeur aan het einde van de wandeling op je wacht om je naar je volgende locatie te brengen: een fraai gelegen hotel, klassiek communistisch badhotel of bij een gastgezin thuis. De wandelingen zijn niet zwaar, maar ervaring met GPS of een goed oriëntatievermogen is wenselijk!

Wilt u meer informatie over Armenië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Armenië – wandelvakantie

Land

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart