8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente

247.50

8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente in Nederland

Artikelnummer: 18688 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar 8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met Pharosreizen een echte aanrader! 8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente in het plaatsje Hengelo is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente met Pharos reizen.

Omschrijving 8 of 15-daagse fietsvakantie met kids Twente

Prachtige fietsreis speciaal voor gezinnen. Proef de sfeer van de karakteristieke dorpen in Twente en geniet van het afwisselende en soms glooiende landschap. Met verblijf in stoere tenten op drie campings. Een aangename combinatie van fietsen en ontspannen op de camping! Inclusief bagagetransport en uitgezette routes.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Overijssel? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Prijs Vanaf