8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva

8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva

Deal Score0

8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva in Egypte

SKU: 261636 Categorie: Tags: , ,

976.00

Boek nu online uw vakantie naar 8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva in Egypte. Een heerlijke vakantie naar Egypte met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. 8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva word op dit moment gewaardeerd door klanten met een . Dit voor een sterren is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva met TUI via bijgaande button.

Omschrijving 8-dg nijlcruise Cleopatra & Steigenberger Minerva

Cleopatra was de koningin van het oude Egypte, deze rondreis is de koningin van de nijlcruises. Tijdens deze 8-daagse cruise vaar je van Luxor naar Aswan en weer terug naar Luxor. Onderweg kun je de vele interessante bezienswaardigheden bezoeken. In plaats van steeds de koffer te pakken om door te reizen naar de volgende bestemming, zit je nu met een cocktail bij het zwembad en terwijl het groene landschap van de Nijloevers aan je voorbij trekt waan je je een koning of koningin in Egypte.

Wilt u meer informatie over Egypte of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Aantal Dagen

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Luchthaven Van Vertrek

Related Products

Colombo
239.00
5 uur ago
0
Danubius Hotel Flamenco
5 uur ago
0
Daila
169.00
5 uur ago
0
Como
449.00
5 uur ago
0
Christoph
823.00
5 uur ago
0