8-daagse rondreis Charming Sicilie

8-daagse rondreis Charming Sicilie

Deal Score0

8-daagse rondreis Charming Sicilie is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 8-daagse rondreis Charming Sicilie in Italie

SKU: 241135 Categorie: Tags: , ,

583.00

Boek nu online uw vakantie naar 8-daagse rondreis Charming Sicilie in Italie. Een heerlijke vakantie naar Italie met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. 8-daagse rondreis Charming Sicilie word op dit moment gewaardeerd door klanten met een . Dit voor een sterren is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 8-daagse rondreis Charming Sicilie met TUI via bijgaande button.

Omschrijving 8-daagse rondreis Charming Sicilie

Wil je niets missen van het charmante Sicilë? Deze complete tour laat je alle hoogtepunten zien van het grootste eiland van Italië. In je eigen tempo rijd je langs de grote culturele bezienswaardigheden zoals indrukwekkende Griekse bouwwerken, Romeinse amfitheaters en barokke kerken. En ook door pittoreske dorpjes en door schitterende natuur. Je verblijft in historische stadshotels of kleine hotels op het platteland, zoals agriturismo wijnboerderijen. Proef de sfeer van het Siciliaanse leven!

Wilt u meer informatie over Italie of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Aantal Dagen

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Luchthaven Van Vertrek

Related Products

Colombo
239.00
5 uur ago
0
Danubius Hotel Flamenco
5 uur ago
0
Daila
169.00
5 uur ago
0
Como
449.00
5 uur ago
0
Christoph
823.00
5 uur ago
0