8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee

8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee

Deal Score0

8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee in Egypte

SKU: 261596 Categorie: Tags: , ,

483.00

Boek nu online uw vakantie naar 8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee in Egypte. Een heerlijke vakantie naar Egypte met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. 8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee word op dit moment gewaardeerd door klanten met een . Dit voor een sterren is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee met TUI via bijgaande button.

Omschrijving 8-daagse nijlcruise Ramses & Luxor met Jaz Jubilee

Deze reis combineert een aantal culturele hoogtepunten met een verblijf in Luxor. Je begint met een cruise over de Nijl waarbij je dagelijks interessante excursies kunt maken. Geniet aan boord van het wisselende landschap onder het genot van een drankje. Vervolgens reis je per airconditioned touringcar terug naar Luxor voor het 2e deel van de reis. Je kunt hier lekker bijkomen van alle indrukken van de voorgaande dagen of er nog op uit gaan. Vanuit het hotel loop je zo de boulevard op.

Wilt u meer informatie over Egypte of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Aantal Dagen

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Luchthaven Van Vertrek

Related Products

Dogan
349.00
5 dagen ago
0
Disney’s Coronado Springs Resort
5 dagen ago
0
Disney’s All Star Music Resort
5 dagen ago
0
Don Giovanni
258.00
5 dagen ago
0
Do Mar
328.00
5 dagen ago
0