8-daagse fietsvakantie door 4 landen

642.50

8-daagse fietsvakantie door 4 landen is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 8-daagse fietsvakantie door 4 landen in Nederland

Artikelnummer: 98542 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar 8-daagse fietsvakantie door 4 landen in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met Pharosreizen een echte aanrader! 8-daagse fietsvakantie door 4 landen in het plaatsje Maastricht is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 8-daagse fietsvakantie door 4 landen met Pharos reizen.

Omschrijving 8-daagse fietsvakantie door 4 landen

Deze fietsvakantie is een unieke vier-landen rondreis, dwars door het markante heuvelland van de Ardennen en Eifel. Ook voor de gewone fietser! Over één van Europa's mooiste, tot fietspad omgebouwde spoorlijn, de ‘Vennbahn’.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Limburg? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Prijs Vanaf