7-daagse winterreis West-Groenland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

7-daagse winterreis West-Groenland is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 7-daagse winterreis West-Groenland in Groenland

2,422.75

Boek nu online uw vakantie naar 7-daagse winterreis West-Groenland in Groenland. Een heerlijke vakantie naar Groenland met Pharosreizen een echte aanrader! 7-daagse winterreis West-Groenland in het plaatsje Kopenhagen is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 7-daagse winterreis West-Groenland met Pharos reizen.

Omschrijving 7-daagse winterreis West-Groenland

Ga mee naar Groenland en geniet een kleine week van al het moois dat dit bijzondere land je te bieden heeft. Het is een unieke reis die je eens in je leven gemaakt moet hebben!

Wilt u meer informatie over Groenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar West-Groenland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: 7-daagse winterreis West-Groenland

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Prijs Vanaf