Aanbieding!

2M4 in Domaine de L’Océan

313.00

Domaine de L’Océan 2M4 is nu eenvoudig online te boeken met Roompot tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 2M4 in Frankrijk

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar Domaine de L’Océan in de Bungalow 2M4 in Frankrijk. Een heerlijke vakantie naar Frankrijk met Roompot is een echte aanrader en nu makkelijk en snel online te boeken.  Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 2M4 met Roompot via bijgaande button.

Omschrijving 2M4

Deze bungalow is geschikt voor 4 personen. Deze woning is voorzien van een woonkamer met een 2-persoons slaapbank, een keuken met kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser en een terras. Daarnaast vindt u er een badkamer en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Wilt u meer informatie over Frankrijk of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Pays de la Loire? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Prijs Vanaf

Aantal Personen