22-35ers reis Zuid-Afrika – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

22-35ers reis Zuid-Afrika in Afrika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Johannesburg!

SKU: 54f61883f367 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Zuid-Afrika met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Zuid-Afrika uit de categorie Rondreizen > 22-35ersreizen.

Wilt u meer informatie over Zuid-Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar 22-35ers reis Zuid-Afrika.

Reis mee met onze gave Adventure Bus langs spectaculaire uitzichtpunten, indrukwekkende wereldsteden en nationale parken. We maken safari’s op zoek naar de Big Five, kamperen tussen het wild, genieten van Afrikaanse braai- en kampvuur avonden en overnachten bij de Zuid-Afrikanen thuis. De reis eindigt in Kaapstad waar voldoende tijd is om het culturele leven, Kaap de Goede Hoop en de omringende wijngaarden te bezoeken.

 

Specificaties: 22-35ers reis Zuid-Afrika – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart