22-35ers reis Thailand, Laos/Cambodja – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

22-35ers reis Thailand, Laos/Cambodja in Azië boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Luang Prabang!

SKU: 89160620fe68 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Laos met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Laos uit de categorie 22-35ers reizen.

Wilt u meer informatie over Laos of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar 22-35ers reis Thailand, Laos/Cambodja.

Tijdens deze 22-35ers reis Thailand, Laos en Cambodja ontdek je bijzondere dorpen en steden zoals Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Phnom Penh en Siem Reap. Onderweg zullen we ons verdiepen in de rijke cultuur en geschiedenis van Laos en Cambodja. Bovendien gaan we op ontdekkingstocht in de natuur tijdens een avontuurlijke 3-daagse trekking in het noorden van Laos, waar we de nacht doorbrengen in een homestay. In de omgeving van Siem Reap bezoeken we de indrukwekkende Angkor Wat tempels en maken we een hike in de Kulen Jungle. Last but not least, sluiten we de onvergetelijke reis af op het paradijs eiland Koh Chang in Thailand.

 

Specificaties: 22-35ers reis Thailand, Laos/Cambodja – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart