17-daagse rondreis Corsica en Sardinië

616.25

17-daagse rondreis Corsica en Sardinië is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 17-daagse rondreis Corsica en Sardinië in Frankrijk

Artikelnummer: 29771 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar 17-daagse rondreis Corsica en Sardinië in Frankrijk. Een heerlijke vakantie naar Frankrijk met Pharosreizen een echte aanrader! 17-daagse rondreis Corsica en Sardinië in het plaatsje Sagone is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 17-daagse rondreis Corsica en Sardinië met Pharos reizen.

Omschrijving 17-daagse rondreis Corsica en Sardinië

Op vakantie naar Corsica of Sardinië? Alletwee! Heerlijk kamperen in een stacaravan op twee campings in de buurt van het strand, op deze schitterende eilanden.

Wilt u meer informatie over Frankrijk of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Corsica? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Prijs Vanaf