16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights

16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights

Deal Score0

16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights in Canada

SKU: 668923 Categorie: Tags: , ,

1,929.00

Boek nu online uw vakantie naar 16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights in Canada. Een heerlijke vakantie naar Canada met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. 16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights word op dit moment gewaardeerd door klanten met een . Dit voor een sterren is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights met TUI via bijgaande button.

Omschrijving 16-daagse rondreis Oost-USA & Canada Highlights

Dé hoogtepunten van Oost-USA en Canada in één reis. Start- en eindpunt is de historische stad Boston. En vanaf dan stapelen de hoogtepunten zich op. Wat dacht je van Montréal, Toronto, Washington DC en ‘last but not least’ New York? Tussen al het stedelijk geweld is er ook ruimte voor natuur. Bij de donderende watervallen van de Niagara Falls en op het platteland bij de Amish bijvoorbeeld. Maak kennis met dit deel van de wereld, waar je je geen moment zult vervelen. De ideale mix van twee fascinerende landen.

Wilt u meer informatie over Canada of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Aantal Dagen

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Luchthaven Van Vertrek

Related Products

Rocce Sarde
599.00
2 minuten ago
0
Poggio Delle Civitelle
2 minuten ago
0
The District
394.00
2 minuten ago
0
Starhotels Michelangelo
2 minuten ago
0