15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten

857.75

15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten in Frankrijk

Artikelnummer: 66428 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar 15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten in Frankrijk. Een heerlijke vakantie naar Frankrijk met Pharosreizen een echte aanrader! 15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten in het plaatsje Calvi is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten met Pharos reizen.

Omschrijving 15- of 16-daagse rondreis Corsica & Noord-Sardinië met overtochten

Veelzijdige vakantie op Corsica en Sardinië. Je toert van Noord- naar Zuid-Corsica en door Noord-Sardinië en verblijft op ideale plekken om de bezienswaardigheden op Corsica en Sardinië te bezoeken zoals: Scandola, de rode Calanches de Piana, de Col de Bavella, dorpjes in de Balagne, Bonifacio, La Maddalena en de stranden van de Costa Smeralda.

Wilt u meer informatie over Frankrijk of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Corsica? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Prijs Vanaf