15-daagse autorondreis – exclusief vliegreis Het Beste van het Zuiden: Wijn- en Tuinroute – de Jong Intra

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Heerlijke vakantie naar 15-daagse autorondreis – exclusief vliegreis Het Beste van het Zuiden: Wijn- en Tuinroute in Zuid-Afrika boekt u eenvoudig online via de Jong Intra! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in Prive rondreis!

1,019.00

Een heerlijke vakantie naar Zuid-Afrika met de Jong Intra boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar 15-daagse autorondreis – exclusief vliegreis Het Beste van het Zuiden: Wijn- en Tuinroute in Individuele rondreizen.

Wilt u meer informatie over Zuid-Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar 15-daagse autorondreis – exclusief vliegreis Het Beste van het Zuiden: Wijn- en Tuinroute in de regio Individuele rondreizen.

Ontdek in ruim 2 weken tijd de hoogtepunten van ‘het Suide’ van Zuid-Afrika. Naast Kaapstad, verkent u de wereldberoemde Wijn- en Gardenroute en gaat u op safari in het Addo Elephant National Park.

 

Specificaties: 15-daagse autorondreis – exclusief vliegreis Het Beste van het Zuiden: Wijn- en Tuinroute – de Jong Intra

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart