14-daagse vlieg-busrondreis Verrassend Griekenland – de Jong Intra

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Heerlijke vakantie naar 14-daagse vlieg-busrondreis Verrassend Griekenland in Griekenland boekt u eenvoudig online via de Jong Intra! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in Vliegbus groepsrondreis!

1,389.00

Een heerlijke vakantie naar Griekenland met de Jong Intra boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar 14-daagse vlieg-busrondreis Verrassend Griekenland in Groepsrondreizen.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar 14-daagse vlieg-busrondreis Verrassend Griekenland in de regio Groepsrondreizen.

Reis met ervaren Nederlandse reisleiding! Tijdens deze reis zien we veel van de geschiedenis van Griekenland. Het aangename klimaat en de mediterrane sfeer zorgen voor een ideale vakantie.

 

Specificaties: 14-daagse vlieg-busrondreis Verrassend Griekenland – de Jong Intra

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart