12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer

702.75

12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer in Zweden

Artikelnummer: 17466 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar 12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer in Zweden. Een heerlijke vakantie naar Zweden met Pharosreizen een echte aanrader! 12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer in het plaatsje Travemünde is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer met Pharos reizen.

Omschrijving 12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Vänernmeer

Ontdek prachtig Zweden en geniet met het hele gezin van de avonturen van Pippi Langkous. Ervaar Stockholm, de kindervriendelijkste hoofdstad van Europa en kom daarna tot rust bij het Vänernmeer.

Wilt u meer informatie over Zweden of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Midden-Zweden? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accommodatie

Prijs Vanaf