11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne is nu eenvoudig online te boeken met Pharos reizen tegen een scherpe prijs. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar 11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne in Frankrijk

398.75

SKU: 18691

Boek nu online uw vakantie naar 11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne in Frankrijk. Een heerlijke vakantie naar Frankrijk met Pharosreizen een echte aanrader! 11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne in het plaatsje Saumur is heerlijk verblijven. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar 11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne met Pharos reizen.

Omschrijving 11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne

Ontdek de kastelen van de Loire, de eilanden van de Vendée en proef oesters in Bretagne. Breng ook een bezoek aan de bekende Mont St. Michel. Verblijf in verschillende accommodaties op Huttopia Campings.

Wilt u meer informatie over Frankrijk of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Loire? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: 11, 12, of 15-daagse rondreis Loire, Vendée en Bretagne

Land
Plaats
Type Accommodatie
Prijs Vanaf