Pharos reizen

Kiezen voor Pharos reizen is kiezen voor een reisorganisatie die uniek wilt zijn. Niet alleen uniek in het reisaanbod. Bij Pharos reizen willen ze namelijk bewust omgaan met onze planeet en zetten ze daarom ook vol in op duurzaam op vakantie gaan. Kiezen voor een vakantie met Pharos is kiezen voor een duurzame vakantie!

Pharos reizen – Boek je vakantie online!

De vakanties die je bij Pharos reizen terug vind zijn heel divers en uniek. Denk hierbij niet aan verre vakanties met het vliegtuig, maar aan de mooiste vakanties met de auto. Ja het kan natuurlijk ook niet anders, want Pharos reizen is onderdeel van de ANWB ;-). Hoewel tegenwoordig kan je er ook prima terecht voor een paar prachtige fiets- en/of wandelvakanties. Er zitten vele diverse vakanties tussen welke je een unieke kijk op Europa geven. Denk aan een paar prachtige rondreizen door een Ierland, Schotland of  juist een Oostenrijk. Het reisaanbod is groot en heel divers en vooral ook goed verzorgd!

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Stork Family Camping Village
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Splendid

Splendid via TUI

400.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Severin Sea Lodge
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Schneeberg

Schneeberg via TUI

514.00

Autovakanties van de ANWB

Het zijn niet zomaar alleen maar autovakanties die je kunt boeken bij Pharos reizen. Het is veel meer dan dat. Van compleet verzorgde reizen door Engeland, Oostenrijk, Duitsland of Schotland. Denk hierbij aan een route welke uitgestippeld is langs diverse bezienswaardigheden. Maar ook aan de overnachtingen, eventuele overtochten en leuke tips ter plaatse. Ze bieden de volgende type vakanties aan op dit moment:

  • Wintersport
  • Rondreizen
  • Winterbeleving reizen
  • Kerstarrangementen & Kerstmarkten
  • Hotelarrangementen

De grootste focus ligt bij Pharos reizen toch wel op de rondreizen. De rondreizen voor 2022 zijn ook weer bekend en de volgende landen kan je bezoeken. Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Waarom kiezen voor Pharos reizen?

Kiezen voor een Pharos reizen is kiezen voor bepaalde zekerheden. Omdat ze onderdeel zijn van de ANWB is het aanbod bijzonder groot. Tevens zijn de kwaliteitsstandaarden van de ANWB en dus ook Pharos reizen hoog. De klant is belangrijk en moet genieten van de vakantie zoals geboekt is het motto. Daarbij hoort tegenwoordig ook het modewoord duurzaam. Duurzaam zijn ze zeker en ze hebben dan ook niet voor niets het Travelife Certificaat binnengehaald.

Daarnaast zijn er hoge kortingen voor kinderen aanwezig op de diverse vakanties. Bij vele bestemmingen kost het zelfs niets extra om kind(eren) mee te nemen, oftewel kinderen helemaal gratis. Er zijn mooie all-inclusive en half pension bestemmingen. Je reis word grotendeels verzorgd zoals de overnachtingen, eventuele overtochten etc. Je rijdt zelf dus je kan grotendeels je eigen tempo bepalen en alles eromheen is al geregeld. Met vele bestemmingen door heel Europa en een groot aanbod aan Wintersport bestemmingen in Duitsland en Oostenrijk.

Wintersport met Pharos

Met een ruim aanbod aan autovakanties zitten er natuurlijk ook diverse wintersport vakanties bij. Sterker nog je kan heel veel bestemmingen boeken in de winter en niet alleen naar de Alpen landen. Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland zitten in het aanbod en zijn ook zeker aan te raden. Wat misschien ook wel leuk is voor degene die wat anders willen is een wintersport vakantie in Scandinavië. Of je nu van de pistes naar beneden wilt roetsjen op skies of snowboard. Liever wilt langlaufen in prachtige omgevingen. Genieten van een Huskysafari, ijsvissen of sneeuwscootertochten. Er is van alles mogelijk en dit ook nog eens tegen bijzonder scherpe prijzen. De diverse wintersport vakanties van Pharos reizen zijn al vroeg te boeken, waardoor je met de vroegboekkorting 2020 veel voordeel kunt krijgen. Voor degene die last minute willen beslissen is het last minute aanbod aan Wintersport vakanties ook goed te noemen.

De diverse wintersport bestemmingen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu naar een bestemming wilt afreizen en ter plaatse wilt genieten, of wat meer wilt rondreizen in de prachtige natuur. Door het ruime aanbod aan wintersport vakanties 2020 is er voor ieder wat wils.

All-inclusive vakantie met Pharos

Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie zonder na te denken over het geld? Dat kan zeker met het all-inclusive concept van Pharos reizen. Je betaald je vakantie en er komen eigenlijk geen kosten meer bij. Hapjes, drankjes, de gewone maaltijden en vele activiteiten en faciliteiten zijn standaard inbegrepen. Je weet dus vooraf precies wat je kwijt bent, dus het echte all-inclusive concept. Daarbij zijn de meeste all-inclusive vakanties ook nog eens gelegen in de mooiste omgevingen. Vakantie vieren in het groen noemen ze dat dan ook. Dus ben je op zoek naar een prachtige vakantie en hou je ervan om geen financiële verrassingen op je vakantie te krijgen? Dan kan dit concept best wel eens wat voor jou zijn.

Online vakantie
Logo
Shopping cart