Parkeren bij het vliegveld

Lekker een vakantie geboekt en nu de details nog invullen he 🙂 Of wil je je vakantie nog gaan boeken en wil je nu eerst alle kosten in kaart brengen? Hier bij Onlinevakantie.com ben je natuurlijk op het juiste adres. Wij proberen hier zoveel mogelijk informatie voor jou op 1 website te verzamelen zodat jij heerlijk op vakantie kunt gaan. De kosten van een vakantie kunnen aardig oplopen en er zijn veel zaken waar je misschien vooraf nog niet over nadenkt. Parkeren bij het vliegveld is zo’n ding. Je kunt wel een heerlijke vakantie boeken met het vliegtuig, maar hoe ga je op het vliegveld komen? En heb je deze kosten ook mee begroot? Parkeren bij Schiphol, Eindhoven, Maastricht of welk vliegveld dan ook kan toch nog wel een ding worden. De kosten bij Schiphol zijn afhankelijk van je eisen toch al wel snel minimaal 4,- per dag, bij Eindhoven is het alweer een stuk goedkoper en je kunt natuurlijk ook lekker rond gaan shoppen. Let op dat goedkoop parkeren niet altijd even betrouwbaar is. Wij hebben hieronder wat tips voor jou verzameld hoe je makkelijk en ook “redelijk” goedkoop kunt parkeren.

Parkeren bij Schiphol

De grootste luchthaven in Nederland is natuurlijk by far Schiphol airport. Bij Schiphol parkeren kan een kostbare grap worden. Tevens zijn er ondanks dat er duizenden parkeerplekken rondom Schiphol aanwezig toch altijd plekken tekort. Wil je dus een goede keuze kunnen maken dan raden wij aan om ruim vooraf jou parkeerplekje alvast te reserveren. Bij diverse parkeerplek aanbieders kan je ook nog annuleren mocht je je bedenken of toch een taxi nemen naar het vliegveld. Voor het parkeren rondom Schiphol is het aan te raden om goed de diverse reviews te lezen. Schiphol parking is de officiele parking van Schiphol zelf en dit is redelijk standaard. De prijs is dan ook best pittig en voor degene die goedkoper willen parkeren is shoppen dan ook echt een must. Het grote voordeel van de officiele Schiphol parking is wel dat ze bekend staan als betrouwbaar en je bent meteen op Schiphol dus lekker dichtbij de vertrek/aankomst hal.

Goedkoop parkeren op Schiphol kan ook zeker. Er zijn namelijk diverse betrouwbare travelparking aanbieders die met een eigen shuttle busje rijden naar een parkeerplaats in de buurt. Je kunt daar je auto op een groot parkeerterrein parkeren en houd dan je autosleutels ook zelf. Deze aanbieders kan je o.a. op Travelparking terugvinden. Je kunt ook zelf via een Google op zoek gaan naar diverse parkeerplek aanbieders rondom Schiphol maar lees echt de reviews goed door van tevoren. Er zijn namelijk nogal wat “minder betrouwbare” aanbieders aanwezig.

Schiphol parkeren BESTE!
vanaf €49,50 voor 8 dagen

vd Valk Schiphol hotel

Hotel + Parkeren arrangementen

Wat je ook kunt doen om je vakantie goed te beginnen is gebruik maken van een leuk arrangement. Rondom Schiphol zijn er namelijk diverse hotels die een leuk arrangement hebben. Je kunt namelijk een nachtje voordat je op reis gaat een hotelovernachting boeken en dan vervolgens je auto geparkeerd laten staan bij het hotel tijdens je vakantie. Met de beschikbare shuttlebus word je vanuit je hotel “gratis” naar Schiphol gebracht en ook weer opgehaald. Ideaal om je vakantie op een leuke manier te beginnen toch! Het grote voordeel is dat je parkeerkosten hierdoor toch nog een stuk gedrukt worden. Want voor een weekje parkeren ben je al snel minimaal 50 euro kwijt. Als je een hotelovernachting bij een vd Valk boekt voor 90,- de nacht dan ben je eigenlijk voor maar 40,- klaar met een extra lange vakantie!. Als je goed zoekt via de beschikbare kamers op een Hotelspecials of vergelijkbare hotel aanbieders dan kan je voordeel nog groter worden. Je moet dan misschien wel gokken op een last minute, maar als je goedkoop klaar wil zijn…

Online vakantie
Logo
Shopping cart