Kras

Genieten van een heerlijke vakantie met Kras. Bij Kras zeggen ze namelijk niet voor niets, een van de meest bijzondere fases in het leven is reizen. Of het een korte reis is of een heerlijke verre rondreis naar de andere kant van de wereld. Bij Kras willen ze het een unieke belevenis laten zijn!

Kras vakanties

Kras vakanties is een reisorganisatie welke wij nu al vele jaren mee samenwerken. Je vind hier namelijk niet alleen een mooi reisaanbod terug. Ze willen ook iets bijzonders voor jou creëren. Namelijk een vakantie welke uniek is en een echte belevenis. Het type vakantie kan je natuurlijk helemaal zelf bepalen, maar de dingen waar een reisorganisatie in kan uitblinken daar zorgt Kras voor. Denk hierbij aan een goede klantenservice, overzichtelijk website en duidelijke prijzen. Kras wil een betrouwbare reispartner van jou zijn die met je meedenkt.

Kras

Het Kras reisaanbod

Naar wat voor een vakantie ben jij op zoek? Is het een lekkere luie zonvakantie aan de Middellandse zee? Of juist een bijzondere trip door de Zuid-Amerikaanse jungle? Of ben je meer op zoek naar een stedentrip als een Rome, Parijs of Barcelona? Dit zijn zomaar 3 mogelijkheden waar je bij Kras aan het juiste adres bent. Op dit moment hebben ze de volgende type vakanties in het reisaanbod zitten:

  • Zonvakanties
  • Culturele rondreizen
  • Stedentrips
  • Fly-drives
  • Zeecruises
  • Riviercruises
  • Fiets & Wandelvakanties
  • Single reizen
  • Theaterarrangementen


Daarnaast zijn er diverse themavakanties, reizen en uitjes te boeken via de website van Kras. Een echte allround reisorganisatie kan je wel zeggen. Dus pak je koffers maar goed in als je op vakantie gaat met Kras. Genieten staat hoog in het vaandel en daarnaast zijn de prijzen ook gewoon goed scherp te noemen. Omdat ze al jaren onder de vlag van TUI opereren kan je daarbij profiteren van het schaal voordeel. De reisorganisatie is toch net wat anders als TUI zelf, maar de prijzen zijn net zo scherp te noemen.

Actieve vakanties via Kras.nl

Veel mensen denken hier niet meteen aan. Een actieve vakantie? Je gaat toch niet in je vakantie jezelf in het zweet werken? Vakantie is toch chillen en niets doen? Dat zullen de meeste reacties vaak wel zijn als je het over een actieve vakantie hebt. Echter een actieve vakantie is voor veel mensen toch echt vakantie vieren. Daarom zijn de actieve vakanties via Kras ook steeds uitgebreider aan het worden. De diverse pakketreizen worden steeds uitgebreider. Denk hierbij aan een compleet verzorgde fietsvakantie, individuele fietsvakanties, heerlijke wandelvakanties, langlaufen in de Alpen, winterwandelingen op meer dan 15 winterse bestemmingen en ga zo maar door. Kortom een ruim aanbod aan te gekke vakanties op de mooiste plekken in Europa.

Zowel in de zomer als in de winter zijn de actieve vakanties te boeken. Elk heeft zo natuurlijk zijn eigen thema. In de winter zijn de actieve vakanties gericht op sneeuw. Winterwandelingen op speciale sneeuwschoenen en natuurlijk de lange lat. De meest prachtige langlauftochten kan je boeken via Kras. Denk hierbij aan de Oostenrijkse Alpen bij Tirol of de winterse bestemmingen in Duitsland bij Winterberg en Willingen. Actief in de sneeuw noemen ze het bij Kras met ‘s avonds lekker een aprés-ski aan de bar. Genieten en actief op wintersport, een mooie combinatie toch?

Een fietsvakantie is zeker ook een actieve vakantie te noemen. I.p.v. met de auto, bus of vliegtuig op vakantie gaan, ga je lekker op de fiets. Hierbij zijn vele soorten vakanties te vinden. Er zijn mooie pakketreizen voor op de fiets te boeken voor de recreatieve fiets, maar ook voor de echte sportievelingen. Ben je een wat meer getrainde fietser dan is een toch van 100km plus geen probleem, maar voor degene die relax rond willen trekken en willen genieten van de omgeving is dit toch wat anders. Daarom zijn er vele soorten vakanties voor de fietser terug te vinden door heel Europa.

 

Duurzaam toerisme met Kras

De term duurzaam is ook in het toerisme steeds prominenter aanwezig. Met Kras als onderdeel van de TUI groep word er hard aan gewerkt om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn. Denk hierbij aan ontwikkelingen in de luchtvaart en de uitstoot van milieuonvriendelijke gassen terug te brengen. Echter ook het aanbod aan vakanties in nemen ze goed onder de loep. Het kan namelijk niet zo zijn dat de natuur flink te lijden heeft zodat u bijv. een gorilla in het wild kunt zien, natuurgebieden verstoord worden. Maar ook keurmerken voor diverse hotels, resorts en appartementen zijn steeds meer in opkomst. Hoe gaat een hotelketen duurzaam en milieubewust om met bepaalde zaken als afval scheiden, duurzame energie etc. Duurzaam en milieubewust op vakantie gaan is daarom ook steeds beter mogelijk bij Kras.

Kras vroegboekkorting

Kan je met Kras ook leuke aanbiedingen scoren? Natuurlijk is dat mogelijk. Of je nu op zoek bent naar de laatste last minute aanbiedingen van Kras of juist gebruik wilt maken van de Kras vroegboekkorting. Omdat ze bij Kras onderdeel zijn van de TUI groep is er heel veel mogelijk. Niet alleen het bizar ruime reisaanbod, de garanties maar ook de scherpe prijzen zorgen ervoor dat Kras een echte aanrader is. Met de Kras vroegboekkorting profiteer je vooral op te gekke zomervakanties. De vroegboek periode loopt van december t/m februari en zorgen ervoor dat afhankelijk van de duur en de bestemming je toch aanzienlijk kunt profiteren. Dus weet je al waar naartoe je op zomervakantie wilt gaan? Boek dan zo snel mogelijk via Kras en profiteer van de extra korting.

Ben je er toch niet helemaal zeker omdat het nog zolang duurt? Dan is een last minute misschien wat meer voor jou. Echter er zijn ook leuke garanties welke dan misschien voor jou interessant zijn. Denk hierbij vooral aan de ombouwgarantie. Deze zorgt ervoor dat je eenmalig kan wisselen. Boek je bijvoorbeeld een vakantie naar Griekenland, maar wil je achteraf toch liever naar Spanje? Dan kan je eenmalig gratis omboeken. Voor de precieze voorwaarden van deze garantie verwijzen we je door naar de website van Kras.

Online vakantie
Logo
Shopping cart