HotelSpecials

Hotelspecials is de online zoekmachine voor de beste hotel deals. Met HotelSpecials.nl vind je namelijk de partner in hoteldeals tegen de beste prijzen. De naam zegt het natuurlijk al wel een beetje, Hotel Specials. Of je nu een hotelkamer voor een nacht wilt boeken of lekker een paar dagen op de Veluwe wil vertoeven. Je vind hier vele deals in binnen- en buitenland terug van praktisch alle hotelketens.

HotelSpecials maakt een nachtje weg speciaal!

De missie van Hotelspecials.nl is heel simpel. Een nachtje weg moet speciaal zijn. Dat begint bij een overzichtelijke website met duidelijke prijzen vooraf gecommuniceerd. Inmiddels bestaat Hotelspecials al meer dan 15 jaar en hebben ze hotels van maar liefst 9 landen in het assortiment zitten. En ze zijn nog lang niet uitgegroeid want de ambities zijn groot. In elk land hanteren ze hetzelfde concept. Dat is de kracht van deze reispartner. Jij moet namelijk lekker op vakantie kunnen gaan met de beste deals. Een lekker ontbijtje, leuke arrangementen bij te boeken of geniet juist van een van de exclusieve hotels! Genieten staat bij HotelSpecials op 1.

3 = 2 specials van Hotelspecials

Een van de bekendste specials is de 3=2 deal. Lekker 3 nachten weg voor de prijs van 2. Dat zijn toch wel de betere deals of niet? Bij HotelSpecials hebben ze vele tientallen hotels die met deze actie meedoen. Ooit zijn ze met deze specials gestart om wat anders te doen dan vele andere aanbieders van hotelkamers. Voor de feestdagen, lang weekendje eropuit of gewoon een leuke strand deal. Iedereen heeft zo zijn redenen om er lekker even 3 nachten op uit te gaan. Met de 3=2 specials krijg je standaard het volgende:

  • Meer tijd om erop uit te gaan
  • 1 nacht gratis dus
  • Altijd inclusief een ontbijt!

Heerlijk genieten is het motto en met deze special is dat natuurlijk geen probleem.

Hotelkamer-boekenDe Arrangementen van Hotelspecials

Tja waar moeten we hiermee beginnen? Er zijn namelijk zoveel verschillende arrangementen dat ik ze niet allemaal hier ga opnoemen. Ben je benieuwd naar het complete aanbod dan verwijs ik je graag naar de website van Hotelspecials.nl zelf. Ik pik er even een paar leuke uit, tenminste dat vind ik. Een romantisch weekendje weg vind ik persoonlijk misschien wel de leukste. Heerlijk met z’n tweeën naar een romantisch hotelletje, heerlijk ontbijt op de kamer bijboeken met bubbels en nog veel meer. Ze hebben voor dit arrangement vele leuke en vooral knusse hotels gevonden. Wat ook wel een leuke special is voor jonge gezinnen is de kindvriendelijke hotels. Het is niet zozeer een special (behalve dat kinderen vaak goedkoop tot gratis bij te boeken zijn), maar het is vooral handig. Veel hotels gaan er namelijk vanuit dat er 2 personen op een hotelkamer liggen. Met jonge kinderen schiet dat natuurlijk niet op. Door dit filter toe te passen krijg je meteen vele hotels te zien die een familiekamer hebben voor 3 a 4 personen (of soms meer). Superhandig voor de jonge gezinnen.

Daarnaast zijn er nog vele arrangementen te vinden van hotels zelf. Dit is vaak afhankelijk van de omgeving van waar het hotel staat. Aan de kust zul je diverse strand specials terugvinden, op de Veluwe juist leuke fiets- en wandel arrangementen en in een grote stad speciale shopping dingetjes. Ook leuk zijn de Wellness en VIP Upgrade specials. Vaak zijn deze ook te boeken als Romantisch weekendje weg, maar wat is er nu leuker dan met z’n tweeën eens echt genieten van de luxe. Dit alles vaak tegen een bijzonder nette prijs of zelfs bijna niets extra’s.

Online vakantie
Logo
Shopping cart