Green Resort Mooi Bemelen

Het Green resort Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark gelegen in Zuid-Limburg. Met in de toekomst meer dan 150 luxe accommodaties en een binnen- en buitenzwembad is het dan ook een aanrader. Nu kan je ook al heerlijk vertoeven op dit luxe vakantiepark, echter dient u er wel rekening mee te houden dat er flink gebouwd word. Uiteindelijk is de verwachting dat per 2019 het park grotendeels klaar is. Dus als u op zoek bent naar een heerlijke zomervakantie voor het komende seizoen? Dan is het Mooi Bemelen resort misschien wel wat voor u. De luxe vakantiehuisjes zijn de afgelopen jaren neergezet (of worden nu nog afgemaakt) volgens de laatste maatstaven. Het zijn moderne vakantiehuisjes welke van vele gemakken zijn voorzien. Tevens zijn er diverse faciliteiten op het park aanwezig en worden deze het komende jaar verder uitgebreid. De ligging van het Green resort Mooi Bemelen is ook prachtig. Lekker rustig gelegen op een paar kilometer van Maastricht vandaan. Tevens ligt resort Mooi Bemelen dichtbij diverse wandel- en fietsroutes. Kortom de ideale lokatie om uw zomervakantie 2019 te gaan boeken!

Resort Mooi Bemelen in ontwikkeling

Het resort is nog echt in de opstartfase van wat uiteindelijk een mooi en luxe park moet worden. Inmiddels zijn er al wel vele vakantiewoningen klaar en kunnen dan ook geboekt worden. Echter omdat lang nog niet alles af is of zelfs nog gebouwd moet worden dient u hier wel rekening mee te houden. De vakantiehuisjes die al opgeleverd zijn kunt u over het algemeen tegen een scherpe prijs boeken. Dit ook omdat het park nog in ontwikkeling is.

Is het park dan nu een afrader? Nee hoor, het resort Mooi Bemelen is zeker al wel een aanrader om te boeken. Je moet er echter wel rekening mee houden dat buiten uw luxe vakantiehuisje om er op dit moment (sep 2018) er nog weinig om heen te beleven is op het park zelf. Aangezien het vakantiepark vlakbij Maastricht ligt is er echter in de omgeving genoeg te doen. Dagje shoppen, grotten bezoeken of een van de attractieparken.

Actieve vakantie en stedentrip

Het park Green resort Mooi Bemelen ligt langs vele prachtige fietsroutes en wandeltochten. Het natuurreservaat de Bemelerberg ligt letterlijk om de hoek. Tevens is het ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de groeve ‘t Rooth. Daarnaast bieden de steden Maastricht en Valkenburg ook veel bezienswaardigheden. De ideale uitvalsbasis is het resort dan ook voor degene die een wat actievere vakantie willen vieren. Voor de cultuur- en geschiedenisliefhebber bied dit stukje Zuid-Limburg natuurlijk ook bijzonder veel. Het mooie is daarbij ook nog eens dat je zo in BelgiĆ« of Duitsland bent.

Een stedentrip is dan ook prima te boeken bij dit vakantiepark. Lekker even een weekendje crashen en genieten van de diverse authentieke steden. Maastricht alleen al is een prachtige stad om het weekend rond te hangen. Wat is er nu lekkerder dan ‘s avonds heerlijk in een luxe vakantiehuisje verblijven? Genieten van de rust en natuur!

Type vakantiehuisjes

Er zijn diverse soorten vakantiehuisjes te boeken op het resort Mooi Bemelen. Elk vakantiehuis onderscheid zich weer op zijn eigen manier. Niet alleen qua hoeveel personen er in mogen verblijven. Ook qua luxe zitten er kleine verschillen in.

BieBosch: Dit is een vakantiehuis/chalet bedoeld voor max. 4 personen. Met zijn 50m2 en diverse moderne gemakken is het een heerlijk huisje om je vakantie te vieren.

Schaelsbergerbosch+: Heerlijk luxe vakantiehuis welke geschikt is voor max. 6 personen. Met 3 slaapkamers (waarvan wel 1 met stapelbed) is dit dan ook het ideale vakantiehuisje voor de grotere gezinnen. Een echte eye catcher in dit vakantiehuisje is de doorkijkgashaard!

Meerdere huisjes volgen nog.

Over Green Resort

… meer info volgt

Online vakantie
Logo
Shopping cart