Corona informatie

Het zijn bizarre tijden ivm het Covid-19 virus oftewel Corona virus. Iedereen heeft ermee te maken en zeker de reisbranche heeft hier veel last van. Niet alleen omdat veel landen op slot gaan met een code Rood/Oranje, maar ook omdat we eigenlijk geen zekerheid meer aan u als klant kunnen bieden. Wij hebben namelijk de mooiste vakanties voor u beschikbaar, maar op het moment dat er een negatief reisadvies komt kan uw vakantie niet doorgaan. Dit ondanks dat de meeste accommodaties van onze partners Corona proof zijn en er echt wel streng omgegaan word met degene die zich niet aan de Corona regels houden.

Wij als Onlinevakantie.com kunnen u hier ook geen zekerheid in aanbieden. Wij doen zaken met o.a. ANWB reizen, Sunweb, TUI, Kras en De jong Intra vakanties en elk heeft weer hun eigen garanties en voorwaarden. Wilt u lekker op vakantie gaan en duidelijk weten waar u aan toe bent, bekijk dan goed de diverse voorwaarden op de website van de aanbieder zelf. Deze veranderen bijna dagelijks net zoals de diverse reisadviezen. Vandaar dat wij dit niet bijhouden.

Is het daarom wel verstandig om op vakantie te gaan?

Dat is ieder voor zich. Wij kunnen deze vraag niet voor u beantwoorden. Het enige wat wij kunnen aangeven is om u goed aan de regels te houden. Vermijd drukte en hou afstand van elkaar zorgen er voor dat de kans op besmettingen minimaal is. Het allerbelangrijkste is namelijk naast een heerlijke vakantie dat u natuurlijk gezond en wel weer thuis komt!