Captain Cruise

Cruisereizen met Captain Cruise kan bijzonder interessant worden. Bij vele reisaanbieders vind u een select aanbod van diverse cruise reizen. Dit is bij Captain Cruise toch net even wat anders. Bij Captain Cruise kunt u namelijk een keuze maken uit diverse cruises en van daar verder. Hier bedoel ik mee dat uw vakantie dan nog maar begint. U kiest namelijk een cruise uit en gaat van daaruit uw complete reis samenstellen. Wilt u namelijk een Luxe VIP vakantie, of is gewoon all-inclusive ook al voldoende? De hele wereld kunt u eenvoudig ontdekken vanaf de boot. Dat is de visie van Captain Cruise met een bijzonder ruim, zo niet het ruimste aanbod aan cruise vakanties vanuit Nederland.

De Cruisevakanties

Op het moment van schrijven van dit artikel bieden ze meer dan 6000 verschillende cruises aan verdeeld over 231 Cruiseschepen. Natuurlijk zitten hier ook dubbelingen in qua bestemmingen, maar dit zeg wel wat over het aantal cruisevakanties welke te boeken zijn bij Captain Cruise. Het fijne van een vakantie zoeken op hun website is dat er werkelijk overal waarderingen te vinden zijn. Het kan namelijk zomaar zijn dat een bepaalde rederij (reisaanbieder) goed uit de bus komt, maar dat ze een cruiseschip hebben welke minder is. Of dat het onderhoud minimaal is. Of natuurlijk een superboot. Je kan dit allemaal eenvoudig online terug zien op de Captain cruise website.

Ideaal voor degene die voor het eerst op vakantie willen gaan met een Cruiseschip, maar ook voor de mensen die al ervaring hebben is dit de ideale website. Je kan natuurlijk ook via een TUI of een Kras prachtige Cruisevakanties boeken. Alleen de kans is groot dat u dezelfde vakanties hier ook terugvind alleen met veel meer opties. Geen standaard samengesteld reispakket, maar praktisch helemaal zelf samen te stellen. Denk hierbij aan bijv. zelf uw luchthaven selecteren, een all inclusive boeking maken of aanvullende excursies en arrangementen vooraf meeboeken. Er is van alles mogelijk met het boeken van een cruisevakantie via CaptainCruise.

De cruise vakanties van Captain cruise vind u hier <<<====

9-daagse Emiraten en Bahrein cruise vanaf DubaiCruises overal in de wereld

Zoals je denk ik al wel verwacht had kunt u een cruisevakantie overal ter wereld hier terugvinden en boeken. Niet alleen rondom Europa en de Caribbean vind u prachtige cruisevakanties. Wat steeds meer in komt is een cruisevakantie naar Oceanië en de wereldcruise. Oceanië is het gebied waar o.a. Australië en Nieuw-Zeeland bezocht worden bij diverse cruise vakanties. Een wereld cruise vakantie is zoals de naam al zegt een wereldreis per cruiseschip. Een wereldreis maken met een cruiseschip is iets wat vooral gepensioneerde boeken. Niet omdat het perse een ouderwetse aangelegenheid is, maar meer dat zo’n wereldreis veel tijd in beslag neemt. U bezoekt dan ook diverse continenten en de meest prachtige steden ter wereld welke aan de kust liggen. De prijzen voor zo’n wereldreis vallen daarbij ook nog eens mee en deze kunt u op uw gemak vooraf samenstellen bij Captain Cruise.

Cruisevakanties voor jongeren

Een typische jongerenreis zal de cruisevakantie niet zijn. Echter het imago dat een cruisevakantie alleen voor senioren en gepensioneerde is kan wel overboord gegooid worden. Alleen de wereldcruise vakanties kampen nog met dit beeld, en ook terecht. Dit laatste omdat er weinig jongeren/werkende zo lange tijd op reis kunnen gaan. Een cruise vakantie voor jongeren is toch veelal de cruisevakanties richting de Middellandse zee. Je bezoekt hier namelijk vele toeristische steden met leuke uitgaansgelegenheden en je kan uitstekend genieten van het heerlijke klimaat van het Middellands zeegebied. De prijzen hiervoor vallen ook nog eens gigantisch mee, en je ziet over het algemeen dan ook wat meer dan alleen het zwembad en de uitgaansgelegenheden. Voor de jongeren die meer willen doen in hun vakantie dan zon en stappen is zo’n cruisevakantie dan ook echt een aanrader.

Over Captain Cruise

Eigenlijk is Captain cruise het online reisbureau voor praktisch alle cruisevakanties ter wereld. U vind hier een gespecialiseerde reisorganisatie die alles voor u kan regelen omtrent cruises. Geen gedoe en alleen maar verkoop praatjes. Natuurlijk moeten ze reizen verkopen, maar ze geven u eerlijk advies naar onze mening over het vakantie aanbod. Met een uitgebreid review systeem op cruiseschip niveau weet u precies wat u gaat boeken. Omdat u uw vakantie grotendeels zelf samen kunt stellen en zo’n ruim aanbod heeft is het wat ons betreft een echte aanrader om uw cruisevakantie hier te boeken.

Bekijk het totale aanbod aan Captain Cruise vakanties hier <<===

Online vakantie
Logo
Shopping cart