Bizztravel

De wintersport specialist kan je Bizztravel wel noemen. Al inmiddels meer dan 30 jaar lang de Wintersport vakantie aanbieder in Nederland. Met meer dan 100 bestemmingen in de 4 wintersport landen ben je hier op het juiste adres. Skiën, langlaufen of gewoon genieten van de aprés-ski.

Bizztravel wintersport

Heerlijk genieten van je vakantie in de winter. Ze zeggen wel eens als je eenmaal op wintersport vakantie bent geweest dan wil je niet anders. Natuurlijk is de zomervakantie met veel zon en aangename temperaturen niet te vergelijken met een wintersport vakantie. Alleen je hebt dan ook in zekere zin een ander doel. Met de Bizztravel wintersport vakanties is het doel namelijk genieten van de sneeuw en de pistes. Bind die latten onder je voeten en overdag heerlijk genieten van de bijzondere omgeving en mooie pistes. En ‘s avonds genieten van een borrel tijdens de aprés-ski hoort er natuurlijk ook een beetje bij. Via Bizztravel is al dit moois eenvoudig online te boeken.

Wintersport bestemmingen

Met meer dan 100 verschillende bestemmingen heb je een ruime keuze uit voornamelijk accommodaties en plaatsen. Dit alles in de 4 Alpen landen met de meest prachtige pistes. Namelijk Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Co2 neutrale vakantie met Bizztravel

Je kan er tegenwoordig niet meer omheen. Het klimaat, de klimaatverandering, Stikstof dossiers en Co2 uitstoot. Ook als je met vakantie gaat is dit een hot item. Bij Bizztravel hebben ze daarom ook het voortouw genomen en bieden ze standaard een Co2 neutrale vakantie aan. Dit houd in dat alle vakanties van Bizztravel Co2 gecompenseerd worden. Is dit de oplossing voor het klimaatprobleem en alle discusses? Nee natuurlijk niet, maar de intentie van Bizztravel hierin is wel duidelijk. Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk, alleen we moeten ons daarbij wel bewust blijven om rekening te houden met het milieu. We zien het bij andere reisaanbieders ook steeds meer, maar bij Bizztravel lopen ze op het moment van schrijven hier echt mee voorop. Dus als je op zoek bent naar een Wintersport vakantie 2020 en wil je rekening houden met het klimaat? Dan vind je met Bizztravel een reispartner die hier bewust mee bezig is!

Gillend die piste af?

Eerste keer op wintersport? Of ben je al vaker lekker in de winter erop uit geweest? Vind jou ideale wintersport vakantie nu eenvoudig bij Bizztravel. Of je nu een beginnende skiër bent of een ervaren. Iedereen kan het leren zeggen ze niet voor niets. Je kunt eenvoudig via Bizztravel er vele extra’s bijboeken. Denk hierbij aan eventuele skipassen, lessen van een ervaren skileraar en leuke extra uitjes. Kortom er is van alles mogelijk, dus ga jij gillend die piste af?

Online vakantie
Logo
Shopping cart