Belgie

België is het land wat veel mensen wel eens vergeten als vakantieland. Het is echter een prachtig land voor zowel een lange als een korte vakantie. Ondanks dat Belgie geen al te groot land is kan je hier toch veel beleven. Denk hierbij aan de Belgische Ardennen, prachtige steden als Brussel, Antwerpen en Gent en natuurlijk ook de kuststreek.

België als vakantieland

Een veelzijdig land ten zuiden van Nederland waar veel te beleven is. Denk hierbij aan een de hoofdstad van Europa Brussel. Je kan hier heerlijk een weekendje weg naartoe boeken en genieten van een prachtige oude binnenstad. En natuurlijk niet onbelangrijk om hierbij te vermelden is dat de keuken in België echt heerlijk is! Voor de bier en patat liefhebbers is België ook het land bij uitstek, en een beetje shoppen kan hier ook zeker. Verder is de Belgische kust rond de Panne ook zeker een aanrader voor strand liefhebbers met in de zomer veel entertainment. Voor de actieve vakantiegangers kom je toch snel in de Ardennen met vele mooie wandeltochten, fietstochten en in de winter veel sneeuwplezier! Kortom een heerlijk vakantieland dat België toch 🙂

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Roompot Hillview Resort Grandvoir-Roompot

Roompot Hillview Resort Grandvoir – Roompot

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Hoeve Brugge – Roompot

Hoeve Brugge – Roompot

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Hoeve den Overdraght-Roompot

Hoeve den Overdraght – Roompot

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Rochefort en Ardenne-Roompot

Rochefort en Ardenne – Roompot

De Ardennen

Veel mensen uit zowel België als Nederland gaan hier toch regelmatig naartoe. Is het niet voor een heerlijke vakantie dan wel voor een lekker dagje erop uit. De Ardennen heeft je namelijk veel te bieden in zowel de zomer als de winter. In de winter vind je hier een prachtige omgeving, zeker als er wat sneeuw gevallen is. De Ardennen zullen zeker geen ski oord worden met grote pistes, maar lekker langlaufen, sleeen en beperkte schansen zijn er zeker aanwezig. De Ardennen zijn namelijk niet zoals de Alpen een hoog gebergte, maar je kunt er toch heerlijk toeven. Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige omgeving in de winter dan is dit the place to be.

Het is niet voor niets dat er rond de kerstperiode geen huisje te krijgen is. Dit ondanks dat er ontzettend veel mooie en vooral ook luxe vakantiehuizen hier te vinden zijn. De prijzen van deze vakantiehuizen in de Ardennen zijn ook zeer acceptabel. Heerlijk met z’n tweeen romantisch naar de Belgische Ardennen of juist met een grote groep op vakantie gaan. Bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, dagjes uit naar de watervallen of lekker survivallen. Het kan allemaal en nog veel meer. Wat dacht je van de prachtige dorpjes als Bastogne en La Roche en Ardenne?

Online vakantie
Logo
Shopping cart