Beachmasters

Heerlijke feestvakanties boek je natuurlijk via Beachmasters. Dit is de reisorganisatie bij uitstek waar je terecht kunt voor de beste feesten binnen Europa. Met feestvakanties naar o.a. Frankrijk, Kroatiƫ, Portugal, Bulgarije, Spanje en Griekenland vind je hier de beste plaatsen in Europa voor een feestje. En dit ook nog eens tegen de beste prijzen! Met meer dan 100 verschillende bestemmingen heb je een ruime keuze om alleen op vakantie te gaan of met een groep vrienden. Beachmasters zorgt namelijk niet alleen voor een hotel/appartement waar je kunt slapen, maar Beachmasters zorgt ook voor een feestje ter plaatse. Tevens zijn op de diverse bestemmingen medewerkers van Beachmasters aanwezig die je op weg helpen naar de beste feesten en clubs. Kortom, als je op zoek bent naar een feestje? Boek je vakantie via Beachmasters!

Griekenland met Beachmasters

U vind hier het totale aanbod van onze Griekse vakanties terug waarbij er een flink aantal van Beachmasters zijn. De vakanties naar Griekenland zijn naar de volgende plaatsen te boeken. Chersonissos op Kreta is daarbij veruit het populairst en dat komt niet alleen door de RTL serie Oh oh Cherso. Chersonissos op Griekenland staat er namelijk om bekend dat er ontelbaar veel accommodaties zijn die tegen een vaste lage prijs te boeken zijn. Er zijn vele soorten kroegen, bars en clubs af te gaan en natuurlijk de dikste feesten. Met o.a. Star beach vind je hier elke dag wel een feest terug waar je lekker uit je dak kan gaan. Tevens vind je hier vele soorten restaurantjes en eettentjes terug aan de boulevard. Een vakantie naar Kreta is genieten van een heerlijke zon, strand en feest vakantie!!! Naast Kreta kan je via Beachmasters ook heerlijke vakanties naar Kos-stad en Laganas boeken op Zakynthos. Je hebt daarbij een keuze uit een heel aantal accommodaties variƫrend in luxe en prijs. Ter plaatse zeker in het hoogseizoen zijn er diverse medewerkers van Beachmasters aanwezig die je mee op stap kunnen nemen in het nachtleven van Griekenland. Hierdoor ontdek je de leukste tenten en kan je lekker feesten zo in de zomervakantie!

Jongerenvakanties is Feesten!

Als je op zoek bent naar een rustige vakantie en wilt genieten van de omgeving, dan is Beachmasters niet de reispartner voor jou. Je boekt namelijk een echte feest vakantie als je een vakantie boekt met Beachmasters. Dat is ook de reden waarom je alleen de zonnige bekende bestemmingen terugvind bij deze reisorganisatie. Genieten van een heerlijke zonvakantie met een uitgebreid nachtleven. Of je nu naar Lloret de Mar, Salou, Chersonissos of Sunny Beach gaat. Ze hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. Je hebt er zon, zee, strand en heel veel feesten! Dit alles tegen de beste prijzen, want een jongerenvakantie bestaat uit een slaapplaats en een vlucht naar je bestemming. Dit alles moet tegen de beste prijs geregeld worden aangezien je je geld nodig hebt om lekker te kunnen gaan stappen. Dat is ook de reden waarom je bij Beachmasters veel voordelige vakanties terugvind en daarnaast ook nog eens kunt profiteren van diverse kortingsacties. Met de Beachmasters vroegboekkorting kan je daarbij ook nog eens van extra veel korting per persoon profiteren. Zeker als je vakantie al vast staat en je geen last minute ongein wilt hebben, dan is een vakantie ruim van tevoren boeken zeker een goede optie. Iedereen kan zelf zijn vakantie boeken, en als je dit ruim van tevoren doet kan je keiharde cash besparen.